Untitled-2

Brendiraj se !

S marketinške tačke gledišta, stvaranje brenda tj. brendiranje firme, proizvoda, usluge ili ličnosti je osnov svakog uspjeha. Uspjeh u poslovanju nikada nije slučajan već je rezultat truda, rada, vremena, kreativnosti i drugih faktora koji su planski i sistemski ulagani u njega.

Mi vam nudimo usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen u svijesti potrošača. U tom smislu, tu smo da dizajniramo i stvorimo vaš logotip, sve vizuelne elemente i materijale, web sajt i ostalo… ili da redizajniramo već postojeće elemente i na taj način unesemo osvježenje u vaše poslovanje…

Tu smo da dizajniramo i pripremimo za štampu sve vaše reklamne i propagandne materijale (brošure, kataloge, liflete, korporativne materijale i sl.).

Drugim riječima, nudimo vam veliki dio usluga neophodnih za stvaranje brenda i njegovo pozicioniranje na tržištu tj. u svesti potrošača.

Uspješan biznis je mozaik koji treba da sastavite od mnogo fragmenata. Da bi se vidjela slika (uspjeh) potrebno je da pravilno uklopite što više elemenata.

____________________________________________________________________________________________

123

 Danijel Jović – Grafički dizajner

Spreman sam u svakom trenutku da odgovorim na izazove koji se postave ispred mene. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu sa grafičkom pripremom i realizacijom štampe, kao i radom s klijentima, siguran sam da mogu odgovoriti na sve zahtjeve i izazove koji se postave ispred mene.